Dagar

Timmar

Minuter

Sekunder

..kvar till Gasque!

  Info

  Hejsan Nollan!

  2017 är ett mäktigt år. Bland annat för att Lunds universitet fyller 350 år, och kanske inte minst för att vår alldeles egna sektion - den som Du inom en snar framtid kommer att vara en del av - fyller stolta 15. Det är också året som kommer vara startskottet på din resa genom universitetsvärlden. För det är en annorlunda värld du kommer att möta här, en värld fylld av engagemang, fester och tillställningar av alla de slag och inte minst kamratskap - kamratskap som ofta kommer att sträcka sig livet ut. Jag hoppas att du är förväntansfull.

  För att förväntansfull bör du vara. Jag som sektionens Øverphøs vill å hela sektionens vägnar välkomna dig till Lund, men framförallt till I-sektionen. Vi kommer att välkomna dig och dina blivande hundra klasskamrater med Sveriges mest storslagna nollning, en nollning som syftar till att ge dig alla förutsättningar och verktyg du behöver för att ta dig genom både studentlivet och den kommande utbildningen.

  Den första tiden här på LTH kommer det att vara mycket intryck, men de klassiska frågorna som studenter i 350 år har frågat sig dagarna innan de beträder Lunds vackra stenbelagda gator behöver du inte oroa dig för. Jag kan garantera att inom loppet av bara några dagar kommer det kännas som att du aldrig gjort något annat än att vara en del av studentlivet. Att ägna hela kvällar åt att skriva spex eller bygga farkoster nere i M-husets källare tills på småtimmarna kommer att kännas som det mest naturliga någonsin.

  Exakt vad som väntar dig den kommande tiden får inte plats att sammanfattas i den här guiden. Jag kan bara uppmana dig att komma med ett öppet sinne och en längtan efter vad som kommer att bli bland de fem bästa åren av ditt liv - fem år vilka startas med fyra mäktiga veckor du aldrig kommer att glömma.

  Välkommen till Sektionen, välkommen till En Allsmäktig Nollning. Jag är övertygad om att du kommer att trivas.

  Nollningspolicy

  Nollningen utgår från att alla ska kunna ha kul och delta på lika villkor. Detta kan summeras i några korta punkter:

  - Att delta i nollningen är frivilligt

  - Aktiviteter/verksamheten får inte störa allmänheten

  - Deltagare ska respektera eventansvariga och varandra

  - Inte utföra handlingar så någon känner sig utnyttjad eller obekväm

  Den intresserade läsaren kan finna mer information om Nollningspolicyn i teknologkårens filarkiv.
  Nollningspolicy

  Kontakt

  Tveka inte att kontakta oss i styrelsen på styrelse@isek.se om du har några frågor eller funderingar. Vi finns här för din skull och gör allt för att du ska få bästa möjliga start på din tid i Lund.

  Det kan vara en bra idé att utöver I-sektionens hemsida ta sig en titt på Teknologkårens och Lunds Universitets hemsida för att bekanta dig mer med din framtida studiemiljö. Och glöm inte alla de olika Nationerna heller!

  ^