Dagar

Timmar

Minuter

Sekunder

..kvar till Gasque!

  Info

  Hejsan Nollan

  2018 är året då du kommer ta ett oändligt kliv framåt i ditt liv. Du kommer troligtvis flytta hemifrån för första gången, till en ny stad, träffa nya människor, finna vänner för livet, men det blir också ditt första steg på resan in i studentlivet. Förutom detta blir du en del av den finaste av sektioner, vår alldeles egna I-sektion. Mycket kommer vara nytt under din första tid här i Lund, tidiga mornar till sena kvällar kommer fyllas av spex, skratt och nya upplevelser. Det kan kanske vara svårt att ta in till en början men snart kommer du inse att denna stad har något att erbjuda för var och en, oavsett intresse. Men viktigast av allt är vännerna du träffar längs vägen, det är dem som du kommer ta med dig härifrån, glöm inte av det under färdens gång.

  Det är förståeligt om du är nervös, du är i gott sällskap av 110 stycken nya klasskamrater. Att kasta sig ut i något okänt kräver mod och det har ni alla visat prov på genom att ta detta steg. Mitt namn är Øverphøs Casseus och jag vill å hela sektionens vägnar välkomna dig till Lund, men framförallt till I-sektionen. För att ge dig den bästa möjliga starten på din studietid välkomnar vi dig med Sveriges mest fantastiska nollning.

  Vad nollning innebär kommer du snabbt att märka, den är till för att du och dina nya klasskamrater ska få den bästa möjliga starten på ert studentliv här i Lund. Att nollningen är Oändlig har du kanske redan förstått men glöm för den sakens skull inte att njuta av varjeny dag, för varje dag kommer bjuda på något nytt. Känn dock ingen oro för att du ska gå vilse i denna nya värld som studentlivet ändå är, dina phaddrar kommer finnas där varje steg på vägen. Inom kort kommer det att kännas som att du alltid varit en del av Lunds studentliv.

  I denna guide finns mycket nyttig information om vad som väntar dig den 27:e augusti, det finns dock inte en chans att få med allt om vad en Oändlig Nollning kommer innebära. Så mitt tips till dig är att anlända till Lund med ett öppet sinne och förväntansfull inför vad som komma skall, för dina fem år här kommer troligen att bli bland de fem bästa åren i ditt liv. Välkommen till I-sektionen, välkommen till en Oändlig Nollning. Jag är övertygad om att du kommer trivas.

  Nollningspolicy

  Nollningen utgår från att alla ska kunna ha kul och delta på lika villkor. Detta kan summeras i några korta punkter:

  - Att delta i nollningen är frivilligt

  - Aktiviteter/verksamheten får inte störa allmänheten

  - Deltagare ska respektera eventansvariga och varandra

  - Inte utföra handlingar så någon känner sig utnyttjad eller obekväm

  Den intresserade läsaren kan finna mer information om Nollningspolicyn i teknologkårens filarkiv.
  Nollningspolicy

  Kontakt

  Tveka inte att kontakta oss i styrelsen på styrelse@isek.se om du har några frågor eller funderingar. Vi finns här för din skull och gör allt för att du ska få bästa möjliga start på din tid i Lund.

  Det kan vara en bra idé att utöver I-sektionens hemsida ta sig en titt på Teknologkårens och Lunds Universitets hemsida för att bekanta dig mer med din framtida studiemiljö. Och glöm inte alla de olika Nationerna heller!

  ^