top of page

Handlingar inför I-sektionens Höstterminsmöte 2023

Uppdaterat: 19 nov. 2023

***English below***

Om en vecka är det äntligen dags för I-sektionens Höstterminsmöte och du är såklart varmt välkommen! Mötet äger rum torsdagen den 23 november 2023 klockan 17.00 i E:A . Bifogat längre ner finner du dagordning övriga handlingar inför mötet. På mötet kommer du att få en djupare insyn i sektionsverksamheten! Du kommer besluta om Sektionens verksamhet samt att vara med och välja viktiga poster på Sektionen. Kort och gott är det här som självaste sektionshjärtat sitter. Vill du lära dig mer om mötesformalia? I I-sektionens guide till Sektionsmöten finns allt du behöver.

För att delta krävs det att du föranmäler dig på hemsidan senast måndag 20 november kl 23:59.

Facebook

Vill ni vara säkra på att inte missa någon information, klicka i att ni kommer på mötets alldeles egna facebookevenemang!

Ekonomifrågor

För att effektivisera de ekonomiska punkterna på sektionsmötet kommer sektionens kassör, Arvid, endast att presentera de ekonomiska punkterna övergripande. De som är lite extra intresserade av exakt hur sektionens ekonomi ser ut och fungerar är välkomna till styrelserummet 12-13 onsdag 22 november där August sitter redo att besvara frågor. Det går även alltid att mejla till kassor@isek.se vid funderingar.

Motyrkande

Om du inte håller med om en motion eller proposition kan du lämna in ett motyrkande. Detta kan göras när som helst fram tills att motionen/propositionen behandlas, inklusive på mötet. Motyrkanden skickas in till yrkande@isek.se. En mall för motyrkande hittar du här.

Nomineringar

Valberedningen har nominerat kandidater till mötet och nomineringarna återfinns på sektionens hemsida. Observera att detta inte är ett beslut om vilka som tillsätts på posterna utan att detta avgörs på sektionsmötet. Önskar en sektionsmedlem motkandidera mot Valberedningens förslag ska detta göras senast måndagen den 20 november kl. 16:00(..). För att nominera en person till att motkandidera fyller du i formuläret som är länkat här: https://forms.gle/pZ8zVzsiqcKUvAAk6. Väljer du att själv motkandidera skickar du ett mejl till valberedning@isek.se . Vakanta poster går att motkandidera fram till samt under mötet. Alla motkandidater anslås på sektionens hemsida så fort motkandidaturen mottagits. Alla kandidater bör förbereda en kortare presentation innehållandes motiveringar till varför sektionsmötet bör välja kandidaten.

Varmt välkomna,

eder Styrelse

Dagordning och Handlingar:

** The 23th of November 17.00 there will be a council meeting where we will change half of the board, revise the budget, vote for propositions and much more. The council meeting will be held in Swedish but if you have any questions, just email admin@isek.se and you will get the information about what is getting decided.


Comments


bottom of page