top of page

Alumni

Ordförande: Oskar Persborn

Vad kul att du vill veta mer om alumnutskottet!


Varje år så ansvarar vi för en rad evenemang för nuvarande studenter och för våra kära alumner, så att de aldrig förlorar kontakten med vår fantastiska sektion. Tillsammans med alumnerna håller vi i flera föreläsningar för studenter, nollor och de som funderar på att börja på industriell ekonomi. Något som är superkul att se är hur många alumner som är taggade på att engagera sig kring sektionen, även efter examen. Vi är superglada över att kunna hålla i dessa föreläsningar som ofta är väldigt uppskattade då man får en alumns tankar på sektionen och yrkeslivet, utan någon vinkling från ett företag.


Utöver våra föreläsningar håller AlumnI också i tre sittningar varje år. För våra alumner håller vi, tillsammans med KTH, i en alumnsittning uppe i Stockholm. Där får alumnerna en sittning med sina gamla kursare, men också med KTHs alumner, något som alltid är extremt roligt! Vi håller även i två sittningar för våra nuvarande masterstudenter. Mastersittningen riktar sig till våra masterstudenter och där får de en riktig slasksittning! Slutligen ansvarar vi i AlumnI för den stora Examensbanketten, det sista evenemanget för våra avgångsstudenter innan examen. Detta är en av de finare sittningar man får under tiden i Lund, med många händelser under kvällen för att visa femmorna allt de varit med om och allt som de kommer sakna när de lämnar Lund.


Vart tredje år har vi även ytterligare ett ansvar då vi jobbar på Alumnrapporten. Många frågor man har som student, som snittbetyg, ingångslön och bästa nationen i Lund, besvaras i Alumnrapporten. Alumnrapporten gör vi genom att skicka ut formulär med frågor till alumner och sedan, tillsammans med INFOm sammanställa deras svar i en stor rapport gjord för studenter, nollor och alla andra som är intresserade av programmet.


Bortsett från våra evenemang så har vi ett lunchmöte varje vecka och vi är ett supertajt gäng som har hur kul som helst tillsammans under och mellan våra evenemang.


Tack för att du läste! Stora kramar AlumnI <3


Alumni
bottom of page