top of page

Festmästeriet

Ordförande: Nelly Hesselstedt

I festmästeriet anordnar vi sittningar av alla dess slag och det är bara kreativiteten som sätter stopp för vad vi kan genomföra.

Det bästa vi i Festi vet är att stå bakom baren och svarva drinkar. Inför en sittning brukar vi träffas och provsvarva drinkar för att se vad som skulle göra succe på eventet. Det är dock inget man behöver ha koll på sedan innan för att få vara med! Vi gillar också att fokusera på allt som får eventet att gå från en bra fest till en grym fest såsom dekor, mat och allt annat man kan tänka sig vilja ha.

Under året håller vi massor med olika evenemang som kan skilja sig mycket från varandra så att det finns något som passar alla sektionens medlemmar. Som exempel håller vi en höstsittning där vi sätter ett lite slaskigare tema som återspeglas i maten, drinkarna och dekoren på sittningen. Vi anordnar också en stor bal varje år tillsammans med maskinsektionens sexmästeri där vi får slå på stort och pröva på att jobba med andra sektioner vilket är jätteroligt!

Vi gillar också att experimentera och testa på nya saker. Vi har till exempel börjat anordna beer pong turneringar för sektionen så att vi kan dela ut den otroligt prestigefulla titeln som I-sektionens bästa beerpongspelare.

Tillsammans med Spexi och Källarn utgör vi sektionens sexmästeri. Vi planerar och jobbar alla sektionens sittningar och delar på ansvaret vilket innebär att vi i Festi också får testa på att stå i köket eller stå på scen och spexa. Vi älskar att jobba tillsammans och gå på varandras events men även umgås tillsammans utanför sektionsverksamheten!

Om du tycker det är skoj med drinkar och att anordna fester eller bara vill söka dig till en mysig gemenskap så hade du trivts i Festi!


Festmästeriet
bottom of page