top of page

Info

Ordförande: Jonathan Norrman

Välkommen till sektionens mest kreativa utskott! Vi sysslar med informationsspridning i alla dess former. Det kan verka luddigt eftersom det finns så mycket att göra, och ja, det stämmer på sätt och vis. Det finns inga begränsningar i vad vi kan göra, vilket är superkul. Vi är alltid öppna för nya idéer.


Vår kärnverksamhet inkluderar foto, video och design. Vi fotograferar alla sektionens evenemang vilket vi sedan lägger ut på sektionens Facebooksida. Vi filmar alla möjliga videor såsom hypefilmer och spex. Vi brukar inte heller vara skygga från att använda vår drönare. Vi designar snygga posters, menyer och liknande åt sektionen. Sen har vi även våra egna projekt som vi driver. Vi skriver sektionens studenttidning I-type som ges ut under sektionsmötena varje termin och årsboken där vi summerar året som gått i ett fysiskt fotoalbum. Till slut driver vi även sektionens Instagram och TikTok tillsammans med utskottet Image.


Det är alltså ett mycket varierat arbete som innebär fantastiskt samarbete med samtliga av sektionens utskott. Här får du utvecklas med en härlig grupp människor inom kreativt skapande. Du får slipa på kunskaper inom kommunikation, fotografering och design, men kom ihåg att inga förkunskaper krävs! Vi hjälper och utbildar varandra, man lär sig alltså på vägen. Dessutom gillar vi att umgås med varandra även utanför sektionsverksamheten. Engagemanget passar dig som är idérik och har ett öga för estetik. Välkommen till oss! Har du frågor eller funderingar så skriv till info@isek.se

Info
bottom of page