top of page

Källarmästeriet

Ordförande: Douglas Björklund

Källarmästeriet lägger fokus på maten! Varje år håller vi en massa pubar och sittningar där vi får utmana våra kreativitet, men man måste absolut inte vara bra på att laga mat för att vara med!

Fyra gånger per år anordnar vi I-pub. Då kan alla sektionens medlemmar komma och äta sig mätta på temarätten eller den kända I-burgaren, ta något gott att dricka och slappna av med sina vänner. Ibland samarbetar vi med andra utskott, så de står för underhållningen medan vi levererar i köket och bakom baren.

Vi älskar också att experimentera tillsammans. På Vinterbanketten serverar vi en avsmakningsmeny där vi får sätta på oss kockrockarna och servera våra kreationer på sektionens mest exklusiva sittning. Punk Royale låter oss även vara kreativa gällande serveringen och erbjuder en hel sittningsupplevelse som står ut från mängden.

För att se till att det vi serverar möter måttet ses vi på mysiga provlagningskvällar men letar också nya sittningsidéer på visionskvällar. Utöver det har vi många gamla traditioner som vi älskar upprätthålla inom utskottet.

Vi lagar dock inte bara mat! Tillsammans med Fest- och Spexmästeriet utgör vi sektionens Sexmästeri och det är vi som arrangerar majoriteten av alla sittningar på I. Under nollningen jobbar vi alla event tillsammans och får då även jobba bar och servering, men under resten av året har vi alla olika sittningar för sektionen. Vi stöttar alltid varandra och älskar att jobba och gå på varandras event men även umgås tillsammans utanför sektionsverksamheten!

Om du tycker det är lite skoj med mat eller bara vill söka dig till en mysig gemenskap med andra drivna människor så hade du trivts i Källarn!


Källarmästeriet
bottom of page