top of page

NGI

Ordförande: Olle Herberts

Näringslivsgruppen, NGI, är den del av Extern kontakt som berör den största bredden av företag. Vi har kontakt med en mängd företag som berör allt ifrån konsulterande till industri. Vårt syfte är att vara bryggan mellan studenterna och näringslivet.

Genom att ha en nära kontakt med företag och studenter kan vi marknadsföra företag för studenter och vice versa. Marknadsföringen kan yttra sig på olika sätt. Dels arrangerar vi kontaktsamtal, lunchföreläsningar, mingel, kvällsevent, baler och studiebesök där studenterna kan få en personlig kontakt med företaget. Dels arrangerar vi mailutskick, Facebookinlägg och inlägg på isek.se när företagen vill nå ut till många elever samtidigt. Sist men inte minst arrangerar vi företagsinspirerade projekt som exempelvis den uppskattade stockholmsresan där vi under en veckan om året besöker företag på deras kontor i Stockholm.

Som medlem i NGI får du stor erfarenhet i att kommunicera med företag. Genom en nära kontakt med företagsrepresentanter får du möjlighet att lära känna företag på djupet. Du lär dig föregagets affärstänk, bygger ett kontaktnätverk med intressanta företag och kanske lär du känna din framtida arbetsgivare.

Oavsett om du är en medlem i NGI, eller bara en medlem på I-sektionen så finns det alltid mycket spännande och roliga saker att ta del av med NGI!

Är du ett företag eller en intresserad student som vill komma i kontakt med oss når du oss smidigast på ngi@isek.se.

NGI
bottom of page