top of page
Höstterminsmöte 2022
Höstterminsmöte 2022

tors 24 nov.

|

Lund

Höstterminsmöte 2022

Det har blivit dags för sektionens höstterminsmöte. På höstterminsmötet kommer mängder av poster tillsättas, motioner och propositioner diskuteras och röstas igenom, och en helkväll med glädje och engagemang genomlevas!

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

24 nov. 2022 17:00

Lund, Ole Römers väg 3, 223 63 Lund, Sverige

Om evenemanget

När höstkylan kryper närmare inpå och dagarna utgörs mer av mörker än ljus, så kan förmodligen de flesta av oss vara överens om att vi behöver något att se fram emot. Som tur är så är det snart dags för höstens höjdpunkt, nämligen läsårets första sektionsmöte!

På höstterminsmötet kommer mängder av poster tillsättas, motioner och propositioner diskuteras och röstas igenom, och en helkväll med glädje och engagemang genomlevas!

Sektionsmötena utgör sektionens hjärta. Här har medlemmarna möjlighet att få sina röster hörda och göra Sektionen till ett hem för alla. Klockan 17.00(..) torsdagen den 24:e november kommer alla sektionsmedlemmar samlas för att gemensamt se till att Sektionen fortsätter sin resa mot världsklass! Missa inte att delta, göra din röst hörd och vara med och påverka. Och självklart bjuds ni på middag!

Mer information om hur mötet går till och alla viktiga datum hittar du här

Dela detta evenemang

bottom of page