top of page
Lunchföreläsning med Scania
Lunchföreläsning med Scania

ons 21 sep.

|

Lund

Lunchföreläsning med Scania

"Vill du driva verklig förändring?"

Tid och plats

21 sep. 2022 12:00 – 22 sep. 2022 13:00

Lund, Kemicentrum, 223 62 Lund, Sverige

Om evenemanget

Plats: KC:A 

Datum: Onsdag 21/9 

Tid: 12:15(..)

Anmälningslänk: https://forms.gle/FxPS5wTVHdDHks2Y9

Transportbranschen befinner sig i en transformationsresa i en snabbföränderlig värld. Vi vill välkomna er till en föreläsning med oss på Scania där vi berättar mer om hur Scania deltar i detta teknikskifte och hur mjukvara och elektrifiering är avgörande delar för att göra hållbara transportlösningar möjliga.

Nu ges ni chansen att lära er om hur ni kan vara en del av vår resa och hur en framtid på Scania skulle kunna se ut. Så skippa Lundafalafeln och kom istället och lyssna på Anna Tornvall och Sebastian Mellström som berättar om sina erfarenheter och vilka möjligheter som finns på Scania med fokus på våra master och graduate program.

Anna studerade maskinteknik vid Lunds Tekniska Högskola och började på Scania genom traineeprogrammet och arbetar idag i ett team inom laddningssystemet för elektrifierande fordon.

Sebastian studerade elektroteknik på Lunds Tekniska Högskola och började på Scania genom Scania Student Intro programmet. Idag arbetar han i ett team inom automatiserad mjukvarutestning, bl.a. för elektrifierade fordon.

Vi ser fram emot att ses den 21 september! Hoppas vi får se en liknande köbildning utanför KC som under LundaKarnevalen!

"Denna lunchföreläsning anordnas tillsammans med vår kära systersektion maskin <3"

Dela detta evenemang

bottom of page