top of page
Lunchföreläsning med Skanska

ons 19 okt.

|

Lund

Lunchföreläsning med Skanska

Bygg din framtid tillsammans med Skanska 21

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

19 okt. 2022 12:00

Lund, V-huset, 223 63 Lund, Sverige

Om evenemanget

Bygg din framtid tillsammans med Skanska 21

Anmälningslänk: https://forms.gle/mMyU5aRvUiAPNesq6 

Datum: onsdag 19 oktober 

Tid: 12.00-13.00 

Sal: V:A (V-huset) 

Mat: Tacos från Bite

Vi från Skanska besöker Lunds Tekniska Högskola under en lunchföreläsning. Vi bjuder på lunch och berättar mer om vårt studentprogram Skanska 21.

Skanskas studentprogram vänder sig till dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och tjuvstarta din karriär redan under sista året på din civilingenjörsutbildning. Vi erbjuder ett händelserikt år där både sommarjobb och exjobb ingår. Tillsammans med deltagare från hela Sverige får du ta del av inspirerande aktiviteter där lärande, personlig utveckling och nätverkande står i fokus. Allt för att du ska få den bästa starten på din karriär hos Skanska.

Vem kan söka? Studentprogrammet Skanska 21 riktar sig till dig som studerar till civilingenjör och är inne på ditt fjärde utbildningsår med inriktning mot väg- och vattenbyggnad, lantmäteri, samhällsbyggnad, arkitektur och teknik, arkitektur eller industriell ekonomi. Du söker under fjärde året på din utbildning och går sedan programmet parallellt med ditt sista utbildningsår.

Nyfiken? Kom på vår föreläsning, där du får inblick i programmet och möjlighet att ställa frågor till oss. Till dess kan du läsa mer om programmet på skanska.se/studentprogram Kolla in våra kollegor på @livetpaskanska för att se hur en framtid hos oss kan se ut.

Varmt välkommen!

bottom of page