top of page
Masqueradbalen 2022 med Triathlon Group
Masqueradbalen 2022 med Triathlon Group

fre 18 nov.

|

AF-Borgen

Masqueradbalen 2022 med Triathlon Group

Det är dags för oss att än en gång inta AF-borgen tillsammans med M-sektionen

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

18 nov. 2022 17:00

AF-Borgen, Sandgatan 2, 223 50 Lund, Sverige

Om evenemanget

I stolt samarbete med Triathlon Group, har Sektionen för Industriell Ekonomi och Maskinsektionen äran att bjuda in sina medlemmar till den åttonde upplagan av Masqueradbalen!

Fredagen den 18e november fyller vi tillsammans AF Borgens stora sal där det bjuds det på en traditionell balsittning med trerätters finmiddag och studentikos underhållning från bland annat våra fantastiska sångboksförmän. Efter sittningen vankas det eftersläpp i AF Borgen, där vi fortsätter in på småtimmarna med massa dans och uppträdande från självaste I-bandet!

Dagen efter balen, den 19:e november, finns det ingen tid till att ligga hemma och slappa, då kommer det givetvis vara ballunch på Lophtet! Ballunchen ingår i biljettpriset och tema för lunchen släpps senare i det här eventet, så håll ögonen öppna!

Har du panik över att hitta den perfekta masken? Lugn bara lugn! Innan balen kommer du kunna lösa alla dina problem (eller åtminstone maskproblemet) under cocktailkvällen den 10:e november. På cocktailkvällen kommer nämligen masker finnas till försäljning för alla balsugna M:are och I:are. Självklart bjuds det även på otroligt god och mingelvänlig mat, samt massa cocktails!! Om detta inte vore nog, kommer även Triathlon Group att lotta ut fyra stycken balbiljetter!! 

Plats: Stora salen på AF Borgen, Lundagård

Klädsel: Högtidsdräkt och mask

Biljettsläppet sker på tisdag den 8 november i facebookeventet. Biljetterna släpps alltså INTE här!!!

Hjärtligt välkomna!

Nils, Elsa, Isabella, Elias, Emma, Hilda och Johanna tillsammans med

Sexmästerierna på I och M, i samarbete med Triathlon Group

Dela detta evenemang

bottom of page