top of page
VI cyklade och haMnade fel
VI cyklade och haMnade fel

lör 12 nov.

|

Hemma hos någon

VI cyklade och haMnade fel

Det är dags att hoppa på cykeln och sätta på dig något som inte passar in! Årets tema på cykelfesten med M och V sektionen är nämligen VI cyklade och haMnade fel! Efter cykelfesten cyklar vi tillsammans mot Västgöta nation för en utgång där ingen (alltså alla) riktigt passar in!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang

Tid och plats

12 nov. 2022 17:30

Hemma hos någon

Om evenemanget

Det har äntligen blivit dags för den årliga cykelfesten med M och V sektionen!!!

Lördag den 12:e november är det dags att hoppa på cykeln och sätta på dig något som du egentligen skulle ha på dig på en helt annan plats. Årets tema är nämligen VI cyklade och haMnade fel! Efter cykelfesten cyklar vi tillsammans mot Västgöta nation för en utgång där ingen (alltså alla) riktigt passar in!

För er som aldrig deltagit på en cykelfest kommer här en snabb introduktion till detta fantastiska fenomen. Ni kommer att anmäla er parvis för att sedan bli tilldelade ansvar för antingen förrätt, varmrätt eller efterrätt som ni ska bjuda två andra par på. Ni kommer äta de olika rätterna med olika personer och endast behöva hosta en av tre rätter. Efter efterrätten är det självfallet eftersläpp där vi alla möts upp på Västgöta nation för en episk natt tillsammans!

Dela detta evenemang

bottom of page